2014. szeptember 29., hétfő

Le 27 et 28 Septembre 2014

Úgy döntöttem a hétvégéről egyben írok, mert nem történt olyan sok dolog, hogy két külön bejegyzést kellene neki szentelni.
Szombaton végre valahára sikerült elintézni az internet-ügyet. Erről még nem is írtam. A lényeg, hogy szerda óta naponta jártam be az SFR-hez, kivárva szép türelmesen a soromat, majd azt, hogy az arcomba vágják, nem tudnak segíteni, hívjam az ügyfélszolgálatot. Az elmúlt két napban összesen három és fél órán keresztül hívtam az ügyfélszolgálatot, amíg szombat reggel fél 10-kor (másfél óra várakozás után) kapcsoltak valakit. A madame elmondta milyen zsinór húzzak ki, dugjak be, mi világítson, stb. Nem működött. Rendben, küldenek egy szerelőt, aki jövő hét elején keresni fog, hogy mikor tud eljönni hozzánk. Addig pedig, szerezhetek ingyen internetet az SFR-től, be kell mennem egy kis kütyüért a boltba. Hát én egy percet sem haboztam, rögtön mentem, elkértem a kütyüt, beüzemeltem, csodák csodája: van internet a lakásban.

Ki is használtam, egész hétvégén skypeoltam, emaileket írtam, sorozatot néztem, Petőfi Rádiót hallgattam. Vasárnap kitakarítottam a lakást, mert borzalmas nagy kosz volt, és ezzel ki is szívtam magamból minden energiát, amit az alvással szereztem, úgyhogy vissza az ágyba, és újból Jóbarátok, Skype, alvás. Nem olyan mókás egyedül élni ebben a lakásban, mert az összes valamire való konyhatündér eltűnt, és beteg szervezetemnek elég rosszul esett a félig égett félig nyers rántotta, amit összeütöttem (nem tudom, hogy sikerült elrontanom a világ legegyszerűbb ételét). 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése