2015. november 9., hétfő

Le 7-8 Novembre 2015

Keep moving forward.

Szombat: Reggel viszonylag korán, fél 10-kor keltem, mert Danival megbeszéltük, hogy elmegyünk futni. Így is lett, nemsokára már a parkban voltunk, összesen több mint 6 km-t futottunk. Nekem iszonyatosan fájt a lábam – részben a tegnapi futástól szerintem –, úgyhogy majd’ meghaltam, és a második kiskört alig bírtam a Dani (lassított) tempójában futni, de aztán vége lett, és összességében rekordidőt futottam még így is. Utána kiterültünk a fűre, aztán néhány felülés és fekvőtámasz után hazaindultunk. Itthon JB épp ebédet főzött, úgyhogy én még mielőtt fürödtem és átöltöztem volna, az asztalhoz ültem, megvártam, amíg kész, aztán együtt ettünk. Dani közben visszafutott a koleszba. JB nagyon finom ebédet csinált, töltött cukkinit, a töltelék tejszínes tonhal volt. Nem annyira szeretem a halat, de ez a cukkinival elég jól sikerült. Délután megpróbáltam valamennyit haladni a tanulmányaimmal, aztán skypeoltam anyáékkal is.
Közben felhívott az anyuka, akiknél babysitterkedtem a héten, a végleges válasszal, hogy maradhatok-e vagy nem. Végül úgy döntöttek (erre azért eléggé számítani lehetett), hogy nem maradhatok, másik lányt vettek fel, mert az apuka vele találkozott is, velem pedig csak telefonon beszélt – nem lett volna semmi akadálya részemről a személyes találkozónak, de mindegy, nem akadékoskodok. A lényeg, hogy az anyuka ötvenszer bocsánatot kért, ő nagyon szerette volna, ha maradok, de kénytelen a volt férjét is belevonni a döntési folyamatba. Pozitívum, hogy megígérte, minden kisgyerekes barátnőjének megadja a telefonszámomat, és ha valakinek babysitter kell, majd beajánl. Ennek én nagyon örültem, és igazából a pénz miatt most nem kell aggódnom (mivel megjött az ösztöndíjam), simán kijövök januárig, meg még annál tovább is. Azért majd megpróbálok másik melót keresni, de majd csak az után, hogy az egyetemi dolgaim sínen vannak, mert mégiscsak a tanulás a legfontosabb. Így is kerestem a három alkalommal elég rendesen, konkrétan egy havi étkezésemet megoldom belőle.
Este JB elment valami házibuliba, csak holnap reggel jön haza, Dani meg átjött carbonara spagettit enni és Jóbarátokat nézni. Szokásos szombat este.


Vasárnap: Ma semmi érdemlegeset nem csináltam, de tényleg. Dél körül indítottam be az életem, amikor JB hazajött, de akkor sem nagyon haladtam a dolgaimmal, leginkább az otthoniakkal beszéltem, blogoltam, és próbáltam felkészíteni magam a tanulásra, de végül nem lett belőle semmi. Majd holnap. 
Este kivételesen kihagytam a Courir á Lyon edzését, mert a héten már négyszer futottam (összesen 21 km-t), és tegnap is pont eléggé megerőltettem a lábaimat, ma nincsen rá szükségük. Így, hogy nem kell csütörtökön gyerekekre vigyáznom, el tudok menni este a parkba edzeni. És holnapra is be van tervezve egy futás, ha ma is mentem volna, akkor az túl sok egymás után, a térdemnek nem tett volna jót. Nagyjából ennyi volt a napom, este JB megint levest főzött, összeturmixolt minden zöldséget, amit a konyhában talált, de nem lett annyira rossz, amennyire hangzik, mert a sárgarépa dominált, úgyhogy túlnyomó répa-íze volt a levesnek. A gond az, hogy más kaja nem nagyon volt itthon, úgyhogy most is ölni tudnék valami normális vacsoráért, mert még mindig éhes vagyok, de majd holnap főzök valami finomat. Ennyi volt a hétvégém, holnap új hét, és van ezermillió tennivalóm, úgyhogy most el is megyek aludni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése