2015. október 17., szombat

Le 16 Octobre 2015

I dream too much.

Nem állítottam tegnap ébresztőt, mert gondoltam, úgyis felkelek olyan 10 körül. Persze. Felébredtem, ránéztem a telefonomra: 11:58. Nem baj, péntek van, ez a szabadnapom. Megreggeliztem, aztán jó sokáig az ágyamban üldögéltem még. Közben JB hazajött az egyetemről, de sokat nem beszéltünk, nagyjából 20 percet volt a lakásban, aztán rohant is a vonathoz, mert az 2-kor indult.

www.weheartit.com
Délután elmentem futni, közben megfájdult a lábam kicsit, de úgy döntöttem, nem érdekel, akkor is lefutom a 6,5 km-t, ha belehalok. Szép lassan lefutottam egy nagy kört a park körül, meg egyet a tó körül, a végére jól elfáradtam, de nagyon jól esett. Annak ellenére, hogy nem nagyon sütött a nap, inkább borongós és elég hideg idő volt, a park így is gyönyörű volt. Egész sokan futottak rajtam kívül, de inkább férfiak, nagyon kevés nő volt most. Emiatt még büszkébb voltam magamra, hogy én bezzeg kimerészkedtem ebben a borzalmas hidegben is. Elég nagy különbség van amúgy a futók létszámát tekintve jó időben és rossz időben, ha meleg van, akkor nagyon-nagyon sokan vannak, de ahogy beborul és lehűl az idő, nagyon megcsappan a létszám. Én azért kitartok, amíg tudok, mert nagyon jót tesz.
Amúgy ma igazából uszodába akartam menni, de hétköznap az összes uszoda zárva van délelőtt, csak 12-kor nyitnak ki – valószínűleg az iskolásokat fogadják délelőtt, azért nem mehet más. Egyetlen egyet találtam, ami pénteken 7:00-8:30 között nyitva van, de tudtam, hogy ma képtelen leszek felkelni, majd jövő héten időben lefekszem csütörtökön és elmegyek péntek reggel. Muszáj járnom úszni is, mert nagyon hiányzik. És, még olcsóbb is, mint Budapesten, mert ha 10 alkalomra szóló bérletet veszek, az 25 euró, tehát egy alkalom 2,5 euróba kerül, ami kb. 750 Ft – Anya meg 1500-ért jár alkalmanként.


Ebédre/vacsorára megsütöttem egy padlizsánt és rizst ettem hozzá köretnek, egész jól sikerült. Aztán estefelé átjött Dani, és kezdődött a Friends-maraton. 
www.weheartit.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése