2015. október 12., hétfő

Le 10-11 Octobre 2015

Don’t call it a dream. Call it a plan. 

Szombat: Ma is sokáig aludtam, pedig fel akartam kelni viszonylag korán, hogy el tudjak menni a parkba, futni. Az a baj, hogy ha becsukom az összes sötétítőt az ablakon, akkor tényleg semmi esély, hogy felébredjek az ébresztőmre, mert az agyam valamiért úgy gondolja, sötét van, éjszaka van, hagyjanak békén. 
Reggeli után nekiálltam kitakarítani a lakást, de most kicsit alaposabban, mint múltkor, most a fürdőszobát és a wc-t is ki kellett súrolni. Nagyjából 2-3 óra alatt végeztem is az egész lakással, a legnagyobb meglepetés a zuhanyzónak az ajtaja volt, ugyanis most nagyon lesúroltam, és kiderült, hogy ez egy átlátszó ajtó. Egészen eddig abban a hitben éltem, hogy ez egy homályosított ajtó, hogy ne lehessen rajta átlátni, erre most kiderült, hogy nem, csak tele volt vízkővel, és amiatt nem lehetett rajta átlátni. Nem baj, most már csillog-villog az egész fürdőszoba.
Délután elmentem futni, egy jó nagyot akartam, de végül csak a szokásos kör lett belőle, 3,8 km. Majd hétfőn futok jobbat. Ebédre cukkinis rántottát csináltam, aztán nekiláttam munkát keresni és jelentkezni minden állásra, amit találok, mert lassan tényleg el kell kezdenem dolgozni. Este jött Dani, és együtt főztünk vacsorát (lecsót csináltunk), aztán skypeoltunk az otthoniakkal.

Vasárnap: 11-ig aludtunk, pedig annyira későn nem feküdtünk le. Olyan jó, hogy Dani át tud ugrani hétvégenként, ha nem lenne itt, én tuti megőrülnék egyedül. Reggeliztünk, sorozatot néztünk, aztán ebédet csináltunk és megettük, ennyi volt a délelőtt / koradélután, aztán Dani haza is ment tanulni. Én is folytattam az önéletrajz-írást, meg a munkakeresést, de még holnap van mit befejezni. Nagyon sok helyet találtam, és minél többre elküldöm az önéletrajzomat, hogy jövő héten már csak a válaszokat várjam, ne kelljen vele többet foglalkoznom.

Este megjött JB, de mivel éppen anyával telefonáltam, sokat nem beszéltem vele. Nagyon fáradt volt, hamar elment aludni, azt mondta, hétvégén alig pihent. Én most nagyon sokáig húztam a vasárnap éjszakát, fogalmam sincs, hogy fogok holnap felkelni. Rengeteg dolgom lesz jövő héten… 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése