2014. október 17., péntek

Le 16 Octobre 2014

Sikerült felkelnem időben, alig hittem el, az ébresztőórám első csörgésére felébredtem. Nagy nehezen összekészülődtem, sajnos a reggelimet már nem sikerült befejezni, mert késésben voltam. Megint esett az eső, és még mindig nincsen vízálló cipőm, úgyhogy már a buszmegállóban éreztem, hogy vízben tapicskolok. Szerencsére a megálló, ahol a lányokkal találkoztunk, nem volt messze. Kivételesen pontosan érkeztem, és még nekem kellett rájuk várni. Először Zoé érkezett meg, aztán kb. fél órát vártunk Mélaine-re, mert valami gáz volt a metróval.
Megtaláltuk a kollégiumot, ahol külföldi diákok lakásproblémáit fogjuk kutatni, beszéltünk mindenféle emberekkel (portás nénivel, meg egy külföldi diákokat segítő egyesület vezetőjével), sőt egy sráccal is, aki épp valamit intézett ennél az egyesületnél, gyűjtöttünk szórólapot, aztán jobb ötlet híján eljöttünk. Nem igazán tudjuk, hogyan tovább, úgy döntöttünk, majd megkérdezzük holnap a tanárt. A lányok elmentek az egyetemre utána, mert 12-től órájuk volt, én meg haza, mert nekem csak 4-re kellett visszamennem.

Itthon összedobtam valami ebédet, aztán tanultam meg Jóbarátokat néztem felváltva, próbáltam túllendülni a borzalmas (több napja tartó) rossz kedvemen, de nem sikerült. Az órámra nem mentem el végül, mert egyszerűen szükségem volt arra a plusz 4 órára a napomból. Este összedobtam valami rizottó-szerűt, pedig nem is voltam éhes. A többiek délután elmentek valahova, és egészen este 8-9-ig nem volt semmi hírem róluk, aztán hazajöttek, és kiderült, hogy valahol mászni voltak a környéken. Valószínűleg a fáradtságom is az oka, de Lu és Aaron folyamatos kiabálását-sikítozását egyszerűen nem bírom elviselni. Szerencsére most elmentek bulizni, úgyhogy kicsit csendesebb a ház, csak Tilman tesóját hallom a szomszéd szobából skype-on meg a felettünk lakó néni tévéjét. Elég vékonyak a falak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése