2015. április 7., kedd

Le 4-5 Avril 2015

Szombaton egész délelőtt aludtam, délután pedig szépen odaültem az íróasztalomhoz, és minden erőmmel azon voltam, hogy tanuljak. Valamennyit sikerült is, de sajnos nem sokat. Azok a szövegek, amikből az előadást csináljuk jövő pénteken, borzalmasan nehezek, egyszerűen alig lehet megérteni őket. Nicolas olyan másnapos volt, hogy egész nap úgy járkált a lakásban, mint egy szellem, még estére is alig bírta összeszedni magát.
Este leszaladtunk a Carrefour-ba, mert holnap és holnap után minden zárva lesz, itthon meg alig volt kaja, muszáj volt venni valamit. Bevásároltunk, este pedig átjött Christian, a német barátunk, megittunk egy üveg bort, beszélgettünk. Nicolas átszaladt egy kolumbiai haverjához, és ott is aludt. Christian egészen hamar hazament, szerencsére, én már nagyon álmos voltam, holnap pedig tényleg tanulnom kell nagyon.



Természetesen vasárnap képtelen voltam időben felkelni. Dél volt már, mire kijutottam a konyhába és elkezdtem reggelit csinálni. Nicolas is ekkor érkezett meg, odapattant mellém és együtt megcsináltuk a húsvéti reggelinket: sajtos omlettet, salátával, meg baguette-tel, isteni finom volt. Utána belevetettem magam a könyveim sűrűjébe és egész délután tanultam, estére úgy zakatolt a fejem, mint a nem tudom micsoda, Nicolas csodálkozott is, hogy bírtam ennyit egyhelyben ülni. Közben azért irigykedtem mindenkire, aki otthon ünnepelt és finomabbnál finomabb ételeket evett, nekünk nem jutott se sonka, se kalács, semmi. Ha előre gondolkozok, talán felkészülhettem volna, de annyira sok minden történt mostanában, hogy az agyamban egyedül a következő két hét ütemtervét tárolom, ami borzasztóan sűrű, másnak nincs hely. Vacsorára Nicolas kívánsága szerint megsütöttem a chicken nuggets-eket, de megfogadtam, hogy soha többet nem veszek ilyet, mert utálom. Eszméletlen olajos, nem is ízlett. Elszoktam nagyon a hústól amúgy is, az ilyenekre mostanában abszolút nincs igénye a szervezetemnek. De legalább Nicolas nagyon boldog volt, hogy végre nuggets-et eszik, mert ő imádja. Mielőtt lefeküdtünk aludni, elköszönt tőlem, mert holnap nagyon korán megy a többiekkel Avignon-ba, egynapos túrára. Engem is hívtak, de muszáj tanulnom, most nem mehetek sehova. 
Azért boldog nyuszit mindenkinek. :)(weheartit.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése